فعالیت کارخانجات آردسازی استان زنجان به طور مستمر مورد بررسی قرار میگیرد
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از رصد و پایش روند تولید آرد در کارخانجات آردسازی استان به صورت مستمر هر 15 روز یکبار توسط اداره کل در راستای ارتقای کیفیت آرد خبر داد. به گزارش خبرنگار امید روشندلان ، ولی اله زمانی تصریح کرد: در راستای ارتقای کیفیت آرد و عرضه نان مطلوب به هم استانیهای عزیز توسط اکیپهای بازرسی و نظارت کارشناسان اداره کل غله و خدمات بازرگانی با همکاری اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی از کارخانجات آردسازی استان از نحوهی اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسهگیری بازدید و از آرد تولید شده نمونه برداری مینمایند تا نسبت به سنجش کیفیت آرد بر اساس شاخصههای استاندارد مورد بررسی و آزمایش قرار دهند . زمانی در ادامه افزود: در این بازرسیها بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاههای پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاههای مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش نمایند. وی اظهار کرد: بر اساس اعلام مرکز پژوهشکده غلات کشور میانگین عدد کیفی نان استان زنجان از میانگین کشوری در یک سال گذشته جزو 3 استان برتر قرار دارد. شایان ذکر است در استان زنجان 6 کارخانه آرد سازی، سالانه نزدیک به 125 هزار تن آرد جهت مصارف واحدهای خبازی، آرد خام روستایی، صنف و صنعت تولید میکنند.