کد خبر : 10392
تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۵

جلیل نصیری مقدم

معرفی برگزیدگان و راهیابی به مرحله نهایی

 در حاشیه برگزاری مرحله استانی چهارمین دوره جشنواره طعم امید، ابوالفضل اجلی، مجری و دبیر اجرای  این رویداد، در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار امید روشندلان به تشریح جزئیات این رقابت آشپزی ویژه توانیابان پرداخت.

 رقابت پرچالش توان یابان در سه گروه

اجلی با اشاره به حضور ۱۴ شرکت کننده در گروههای *جسمی-حرکتی، روشندلان و سندرم داون  گفت: شرکت کنندگان امروز با پخت غذاهای محلی مانند جغور بغور و آش ترش، مهارت خود را در معرض داوری قرار دادند.

داوران بر اساس معیارهای دقیقی مانند طعم، بهداشت، دانش آشپزی و خلاقیت، آثار را ارزیابی کردند.

 معرفی برگزیدگان و راهیابی به مرحله نهایی

وی با اعلام نام برگزیدگان افزود: خانم فاطمه رشیدی از گروه جسمی-حرکتی با پخت جغور بغور، مریم احمدی خرم از روشندلان با پخت آش ترش و زهرا دری از سندرم داون با پخت جغور بغور، به عنوان نمایندگان استان زنجان به مرحله نهایی راه یافتند.

 اجلی تأکید کرد که مرحله نهایی ۲۸ خرداد در تبریز برگزار خواهد شد و رقابت میان برترینهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان صورت می گیرد.

 تأکید بر توانمندسازی و اشتغال معلولان مجری جشنواره *”طعم امید”* با اشاره به اهداف این رویداد گفت: *”این جشنواره تنها یک رقابت آشپزی نیست، بلکه گامی برای توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی جامعه معلولان است.

ما امیدواریم با حمایت نهادهای مرتبط، زمینه آموزش و اشتغال این عزیزان را در حوزه گردشگری و صنایع غذایی فراهم کنیم. 

تقدیر از حامیان و برنامه های آینده

اجلی در پایان از همکاری اداره کل میراث فرهنگی، بهزیستی، آتش نشانی، اورژانس و دانشگاه علوم پزشکی زنجان قدردانی کرد و افزود: برنامه ریزی برای تورهای گردشگری ویژه توان یابان و توسعه چنین رویدادهایی در دستور کار قرار دارد تا فرصتهای بیشتری برای حضور پررنگ این عزیزان در جامعه ایجاد شود.