عملکرد کارخانجات آردسازی استان زنجان مورد رصد و پایش قرار می گیرد

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از رصد و پایش روند تولید آرد از کارخانجات آردسازی استان به صورت مستمر هر 15 روز یکبار در راستای ارتقای کیفیت آرد خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری امید روشندلان، ولی اله زمانی تصریح کرد: در راستای ارتقای کیفیت آرد و عرضه نان مطلوب به هم استانیهای عزیز توسط واحدهای خبازی، اکیپهای نظارت واحد کنترل کیفی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان از نحوهی اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسهگیری بازدید و از آرد تولید شده نمونه برداری مینمایند تا نسبت به سنجش کیفیت آرد بر اساس شاخصههای استاندارد مورد بررسی و آزمایش قرار دهند . زمانی در ادامه افزود: در این بازرسیها بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاههای پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاههای مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش نمایند. وی اظهار کرد: بر اساس اعلام مرکز پژوهشکده غلات کشور میانگین عدد کیفی نان استان زنجان از میانگین کشوری در دو سال گذشته جزو 3 استان برتر قرار دارد. شایان ذکر است در استان زنجان 6 کارخانه آرد سازی، سالانه نزدیک به 125 هزار تن آرد جهت مصارف واحدهای خبازی، آرد خام روستایی، صنف و صنعت تولید میکنند.
اخبار مرتبط
- ترویج فرهنگ قرآنی، اولویت اساسی در مجموعه انتظامی است
- راه اندازی سامانه «ثبت ادعا» تحولی در شفافیت و دسترسی به عدالت
- بنیاد مسکن یک نهاد مردمی و انقلابی در مسیر عدالت محوری است
- غیبت فرماندار زنجان در نخستین جلسه ستاد مناسب سازی؛ جلساتی برای رفع تکلیف یا گامی واقعی به سوی حقوق معلولان؟
- دیدار مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی و گلزارهای بنیاد شهید و امور ایثارگران با امام جمعه زنجان