جلیل نصیری مقدم
طعم امید در زنجان، رقابت ۱۴ هنرمند معلول در پخت غذاهای محلی
به گزارش خبرنگار امید روشندلان، جلسه توجیهی جشنواره منطقهای طعم امید با حضور شرکتکنندگان معلول در سالن کنفرانس اداره کل بهزیستی زنجان برگزار شد.
این رویداد که با همکاری مشترک میراث فرهنگی و بهزیستی در پنج استان کشور در حال برگزاری است، فرصتی استثنایی برای نمایش توانمندیهای جامعه معلولان ایجاد کرده است.
ابوالفضل اجلی، رییس اداره نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری استان زنجان ، در این مراسم اعلام کرد: «مرحله استانی این جشنواره در ۲۲ خرداد ماه در عمارت زیبای زرین زنجان برگزار خواهد شد.
در این مرحله، ۱۴ هنرمند معلول شامل ۳ کم توان ، ۶ معلول جسمی-حرکتی و ۵ نابینا به رقابت خواهند پرداخت.
وی افزود: «برگزیدگان این مرحله به رقابتهای منطقهای که ۲۸ خرداد ماه در تبریز برگزار میشود، راه خواهند یافت.
داوری آثار بر عهده هیئتی متشکل از اساتید و کارشناسان ملی خواهد بود.»
در این جلسه توجیهی، علاوه بر ارائه توضیحات فنی و تخصصی، مواد اولیه مورد نیاز برای پخت غذای محلی “آش ترش” به یکی از گروههای شرکتکننده تحویل داده شد.
اجلی با اشاره به همکاری نهادهای مختلف از جمله اورژانس، آتشنشانی و بخش خصوصی در برگزاری این رویداد، خاطرنشان کرد: «جشنواره طعم امید نه تنها فرصتی برای معرفی غذاهای محلی و توسعه گردشگری خوراک است، بلکه گامی مؤثر در جهت توانمندسازی و ایجاد فرصتهای شغلی برای جامعه معلولان محسوب میشود.»
انتظار میرود این جشنواره با استقبال گسترده مردم و گردشگران در استانهای میزبان همراه شود.