تقویت کانونهای مساجد پلی میان فرهنگ هنر و معنویت

تقویت کانونهای مساجد به پیوند فرهنگ، هنر و مسجد کمک میکند.
محمدی با یادآوری اینکه کانونهای مساجد تنها ابزار فرهنگی در روستاها هستند، اظهار داشت: «روی این مراکز حساب ویژهای باز کردهایم و باید تقویت شوند تا پیوند فرهنگ، هنر و مسجد به همت کانونهای مساجد تقویت شود.»
به گزارش پایگاه خبری امید روشندلان ، ستاد هماهنگی کانونهای مساجد استان زنجان، جعفر محمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان، در نشست خبری برنامههای ماه رمضان و سالروز تأسیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، گفت: «به مناسبت ماه مبارک رمضان، برنامهای هفتمجلس در فرهنگسرای امام خمینی(ره) زنجان در حال اجراست. این برنامه ترکیبی شامل سخنرانی مذهبی، فعالیتهای فرهنگی و هنری، نیایشخوانی، اجرای نمایش با عنوان مجلسخوانی، شعرخوانی، برگزاری نمایشگاه تجسمی با حضور ۲۰ هنرمند در گالری فرهنگسرا، خلق آثار و هنرنمایی سه خوشنویس زنجانی در قالب طرح “زندگی با آیهها” و برپایی موکب فرهنگی و پذیرایی است.» وی افزود: «این برنامه از ۱۸ تا ۲۴ اسفندماه در فرهنگسرای امام خمینی(ره) زنجان برگزار میشود و متعلق به جامعه فرهنگی استان زنجان است.» محمدی همچنین با تبریک ۱۸ اسفند، سالروز تأسیس کانونهای مساجد، گفت: «کانونهای مساجد بازوی اجرایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند. یکی از محورهای برنامههای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مردمیسازی فرهنگ و هنر است.» وی ادامه داد: «مردمیسازی فرهنگ و هنر زمانی محقق میشود که از مراکز استان به شهرستانها و مناطق روستایی گسترش یابد. شاید تاکنون مسائل فرهنگی در روستاها به اندازهی کافی مورد توجه نبودهاند، اما باید فعالیتهای فرهنگی در این مناطق گسترش یابد. با توجه به اینکه کانونهای مساجد گستردهترین شبکه اجتماعی هستند و حتی در دورافتادهترین روستاها نیز فعالاند، میتوان از ظرفیت این مراکز برای فعالیتهای فرهنگی و هنری استفاده کرد.» محمدی تأکید کرد: «کانونهای مساجد تنها ابزار فرهنگی در روستاها هستند و ما روی این مراکز حساب ویژهای باز کردهایم. باید این مراکز تقویت شوند تا پیوند فرهنگ، هنر و مسجد به همت کانونهای مساجد تقویت شود.» وی در ادامه به موضوع آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و گفت: «آسیبهای اجتماعی ریشه در مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی دارند. بنابراین، برای مقابله با این آسیبها، لازم است نگاه آسیبشناسی و مداخلهای در این زمینه داشته باشیم.» محمدی افزود: «اگر انسان بتواند تعادل در ابعاد زندگی خود ایجاد کند، از آسیبهای اجتماعی در امان خواهد بود. مشارکت اجتماعی عامل بازدارندهای در برابر آسیبهای اجتماعی است. از اینرو، بسیاری از برنامههای فرهنگی و هنری میتوانند از ایجاد آسیبهای اجتماعی جلوگیری کنند.» — این متن با تغییراتی در ساختار و فرمت نوشتاری ارائه شده است تا خوانایی و وضوح بیشتری داشته باشد.
“
اخبار مرتبط
- فرودگاه سهم مهمی در چرخه و زنجیره تولید تا بازار دارد
- توسعه همکاری مشترک گروه مپنا با گروه صنعتی ایران ترانسفو در زمینه های تامین ترانسفورماتورهای نیروگاهی ؛ بازاریابی و توسعه صادرات و زنجیره ارزش انرژی های تجدید پذیر
- استاندار زنجان از انتخاب مدیر ورزش و جوانان از درون سازمان خبر داد
- اجرای طرح هادی در ۶۶ درصد روستاهای استان زنجان
- رشد ۴۰ درصدی درآمد موقوفات شهرستان زنجان