رای ما را نمی خواهید ولی خود را نماینده ما می خوانید!!!

امید روشندلان :
فرض کنید ، معلمی میخواهد با در نظر گرفتن نظرات بچه های کلاس برای کلاسش نماینده ای از بین بچه ها انتخاب کند.
اما چند تن از شاگردانش در کلاس حضور ندارند او چه کار باید بکند؟
آیا بدون در نظرگرفتن آنها به انتخاب نماینده ادامه دهد؟
یا اینکه آن را به روز دیگری که آنها حضور داشته باشند موکول کند ؟
کار درست کدام است؟
احتمال می رود اگر بدون در نظر گرفتن رأی آنها نماینده انتخاب شود در انجام وظایف محوله توجهی به آنان نکند یا اینکه کمرنگ تر از بقیه باشد.
شاید بتوان گفت در انتخابات یک کشور ( انتخابات پیش رو نمایندگی مجلس) اگر رأی و نظر اقشاری از مردم مهم تلقی نشود یا نادیده گرفته شود ممکن است در تصمیم گیری ها و اعمال قوانین در خصوص آنان نیز کم کاری هایی صورت گیرد.
همانطور که مشخص است نماینده مجلس شخصی است که به نمایندگی از مردم به مجلس فرستاده میشود در این جمع مردم، افرادی نیز هستند که به عنوان افراد معلول شناخته میشوند که دارای حق و حقوقی میباشند که این نمایندگان باید از آنها حمایت کنند.
آیا میشود بدون آنکه آنان در رأی گیری مشارکت کنند و نظرشان جدی گرفته شود افرادی برای دفاع از حقوق آنها در مجلس باشند و خود را نماینده ای از جانبشان بدانند.
درحالی که خود به راحتی آنها را نادیده می گیرند. بهتر است نمایندگان از همان ابتدا شایستگیهای خود را با برابر دانستن همه افراد نشان دهند.
کسی که از ابتدای کار مساوات را رعایت میکند، با کسی که تبعیض قائل است تفاوت چشمگیری دارد و انگار از سزاواری بیشتری برخوردار است.
فردی دارای معلولیت مشکلاتی را برای اخذ رأی خود دارد و به خاطر این ممکن است از انجام این کار منصرف شوند در حالی که آنان نیز در تعیین سرنوشت خود و کشور خویش سهم بسزایی دارند.
انتظار میرود انتخابات با در نظر گرفتن معلولین و فراهم کردن شرایط حضور آنان برگزار شود.
مثلاً با ایجاد حداقل امکانات مانند استفاده از خط بریل برای افراد با مشکلات بینایی ، برگزاری انتخابات در مکانی که معلولینی که از ویلچر استفاده میکنند به راحتی بتوانند حضور داشته باشند.
صحیح این است شما که خود را حامی مردم و حمایتگر آنها میدانید همه مردم با شرایط مختلف را در نظر بگیرید. همچنین مسئولان مربوطه نیز معلولان(نابینا وکم بینا) را درنظر داشته باشند و موانعی که این عزیزان برای حضور در انتخابات با آن رو به رو می شوند از میان بردارند. در جلساتی که در این باره برگزار می کنند در مورد آنها و حضور حد اکثری شان بحث شود.
ازخود معلولان نیز در این جلسات استفاده کرده و نظرشان را جویا شوند تا معلولان هم بتوانند حضور پر رنگی در انتخابات که حق طبیعی آنهاست داشته باشند و این درگرو این است که شما به معنای واقعی خواستار باشید و بخواهید در عمل بطور کامل ثابت کنید.
سخنی کوتاه با رئیس ستاد انتخاباتی استان زنجان
رئیس محترم ستاد انتخاباتی استان زنجان ، شما که برای برگزاری صحیح انتخابات جلسات متعددی داشته اید و همچنین در آیین نامه شما ذکر شده است که برای داغ کردن تنور انتخابات باید از همه اقشار و گروهها برای حضور در صحنه استفاده نمایید، برای معلولان (نابینا و کم بینا) چه کار کردهاید؟
آیا به این اندیشیدهاید که شرایط حضور آنها را نیز فراهم کنید؟
یا پرداختن به این موضوع را مهم تلقی نمیکنید؟
آیا آنها را جز این اقشار و گروهها نمیدانید؟
اگر میدانید باید حضور آنها را نیز ضروری دانسته و شرایط را فراهم کنید.
شاید خواندن این متن تلنگری باشد و این سوال برایتان مطرح شود که چه کار باید کرد ؟ ممکن است سراغ بهزیستی بروید اما اگر این سازمان میخواست تا بحال کاری کرده بود و تحولی را این باره ایجاد میکرد.
پیشنهاد ما این است که از خود معلولان نخبه استفاده کنید و مشاوره دریافت نمایید چرا که با تجربه و درک عمیقی که از معلولیت و مشکلاتش دارند
بهتر میتوانند در این امر کمک کننده باشد.
اخبار مرتبط
- نخستین نمایشگاه توسعه و تعمیق ساخت داخل گروه صنعتی ایران ترانسفو برگزار میشود
- ثروت، فناوری، نوآوری: سه کلید پیشرفت پارک
- زنجان؛ نقطه تلاقی سلامت زیستی، کشاورزی صنعتی و حکمرانی علمی در دولت وفاق ملی
- شهرداری زنجان میزبان رویداد ورزشی ویژه نابینایان و کم بینایان
- افزایش ۵۰ درصدی قربانی های نذری در حسینیه اعظم زنجان