کد خبر : 3985
تاریخ انتشار : جمعه ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۰

آیا پاسخ گویی و شفاف سازی در مورد عملکرد ، جایگاهی در ادبیات کنونی مدیران سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور دارد ؟»

نقدی بر عملکرد ” حمیدرضا خان محمدی ” رئیس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور

در حدود بیش از 6 ماه حضور خان‌ محمدی در این سازمان، برنامه متوازن ، مدون و اجرایی از او و تیم مدیریتی که با خود به همراه آورده مشاهده نشده است.

بیشترین مانور  رئیس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور روی مساله ی پر ابهام  « مولدسازی دارایی‌ های دولت » بوده بود که تاکنون به دغدغه ها و ابهامات موجود در مورد این پروژه پاسخی ارائه نشده و در مورد عملکرد و نتایج آن نیز شفاف سازی لازم صورت نگرفته است

ضمن آن که موجبات نارضایتی شدید خیرین را به همراه داشته است.  مابقی کارها و فعالیت‌های این سازمان هم هیچ اثری در افزایش و بهبود کلاس‌ های درس و یا دریافت بودجه و اعتبارات بیشتر برای بهسازی مدارس فرسوده نداشته که همین موضوع نیز باعث تأمل است.

نداشتن برنامه متوازن و مستمر که منجر به ساخت مجتمع‌های آموزشی، کاهش مدارس فرسوده، توجه بیشتر به مناطق محروم، افزایش اعتبارات عمرانی و … شود،

در این اثناء دیده نمی ‌شود و این موضوع سردرگمی این سازمان را بیش از پیش کرده است. *

در دوره حضور خان محمدی در نوسازی مدارس کشور شاهد کاهش چشم گیر اعتبارات عمرانی هم بوده ایم به طوری که برای کاهش 19.5 درصدی مدارس تخریبی کشور فقط 700 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است

که بر اساس برآوردها با این میزان اعتبار فقط 10 مدرسه تخریب و بازسازی خواهند شد.

اینها تنها گوشه ای از عملکرد ناموفق مدیران این سازمان است . *

از بدو ورود خان‌ محمدی به سازمان نوسازی مدارس کشور، جای نیروهای متخصص و با تجربه در ساخت فضاهای آموزشی، به نیروهایی بدون تجربه تخصصی در این بخش سپرده شده است که این مساله در انتصابات وی مشهود است.

مشخص نیست علاقه مندی به استفاده از نیروهای خارج از مجموعه نوسازی مدارس که تجربه کافی در این بخش را ندارد به چه دلیل در حال انجام است ؟

تبدیلآیا  شدن تخصصی‌ ترین معاونت وزارت آموزش و پرورش به یک نهاد غیرتخصصی چه نتیجه ای برای نظام آموزشی ایران خواهد داشت ؟

حسین صالحی/ رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه ساز و مدرسه یار شهرستان ابهر