عملیات اجرایی ساخت واحد تولید ماشین آلات سنگین معدنی در زنجان آغاز شد

شرکت جویا داتیس ایرانیان در سال ۱۳۹۹ با مشارکت بخش خصوصی کشور چین و ایران با هدف فرآوری و تولید کنسانتره سنگ آهن هماتیتی و مگنتیتی در استان زنجان تاسیس گردید و بعد از تاسیس کارخانه کنسانتره سنگ آهن با اخذ جواز تاسیس واحد تولید، طراحی و مونتاژ ماشین آلات معدنی در سال ۱۴۰۱ ، اقدام به راه اندازی این واحد در ۳ فاز نموده است و در صورت تحقق زیرساختهای اولیه ، فاز اول این طرح به مرحله اجرا خواهد رسید .
به گزارش پایگاه خبری امید روشندلان ،با حضور رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ، مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت استان زنجان و جمعی از مسئولین استان عملیات اجرایی ساخت واحد تولید ماشین آلات سنگین معدنی در زنجان با سرمایه گذاری ۱۵ میلیون دلاری سرمایه گذاران چینی آغاز شد.

در این مراسم دکتر طاهری رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: نوسازی ماشین آلات سنگین معدنی و راهسازی در کشور موجب افزایش بهره وری و کاهش هزینهها میشود. وی افزود: طی سال های اخیر در خصوص نوسازی ماشین آلات معدنی و راهسازی در کشور اقدام نشده است که این موضوع باعث شده تا بهره وری در ماشین آلات معدنی و راهسازی به شدت کاهش یابد.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این امر، افزایش هزینه های معادن و همچنین افزایش مصرف گازوییل را در پی داشته است.
طاهری با بیان اینکه در حوزه راهسازی، نیاز به حدود ۴۰ هزار دستگاه ماشین آلات سنگین در کشور داریم، اظهار کرد: توسعه های جدید در بخش معدن هم نیاز به نوسازی ماشین آلات دارد. وی با بیان اینکه ساخت واحد تولید ماشین آلات سنگین معدنی در زنجان زمینه نوسازی این نوع ماشین آلات را در کشور میسر خواهد کرد، گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، فعالیت این واحد ۱۰ تا ۲۰ درصد دانش فنی تولید ماشین آلات سنگین را به کشور منتقل می کند.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان زنجان در این مراسم ، افزود: این شهرک ۴۳۷ هکتار مساحت دارد که ۲۳۰ هکتار آن برای فعالیت های صنعتی اختصاص یافته و تاکنون ۱۳۰ هکتار آن به سرمایه گذاران واگذار شده است.
محسن عباسی افزود: برای ساخت واحد تولید و مونتاژ ماشین آلات سنگین معدنی ۱۵ هکتار در اختیار سرمایه گذار طرح گذاشته شده است. وی با بیان اینکه زیرساخت های مورد نیاز در این شهرک صنعتی آماده است، اظهار کرد: ۳۰۰ هکتار زمین نیز برای طرح توسعه شهرک صنعتی شهید شهریاری در نظر گرفته شده است و از این جهت ما مشکلی در تامین زمین برای طرح های سرمایه گذاری نداریم.

سرمایه گذار چینی این طرح جیا چاو جون نیز در این مراسم افزود: با همکاری مشترک ایران و چین محصولاتی چون لودر، بیل مکانیکی و لیفتراک تولید خواهد شد، فعالیت واحد تولید و مونتاژ ماشین آلات سنگین معدنی، موجب انتقال دانش فنی این خط تولید به ایران میشود. وی با اشاره به اینکه در فاز اول این پروژه ۸۰۰ دستگاه لیفتراک تولید خواهد شد، اظهار داشت:تولید ۵۰۰ دستگاه خودرو و ۳۰۰ دستگاه بیل مکانیکی را در این پروژه برنامهریزی کردهایم. این واحد تولیدی در سه فاز پیش بینی شده است که عملیات فاز اول آن در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار در شهرک شهید شهریاری زنجان آغاز شد.
گفتنی است با راه اندازی این واحد در فاز اول تولید لیفتراک به میزان ۸۰۰۰ دستگاه ، لودر ۵۰۰دستگاه و بیل مکانیکی ۳۰۰ دستگاه تولید گردد.
اخبار مرتبط
- فرودگاه سهم مهمی در چرخه و زنجیره تولید تا بازار دارد
- توسعه همکاری مشترک گروه مپنا با گروه صنعتی ایران ترانسفو در زمینه های تامین ترانسفورماتورهای نیروگاهی ؛ بازاریابی و توسعه صادرات و زنجیره ارزش انرژی های تجدید پذیر
- استاندار زنجان از انتخاب مدیر ورزش و جوانان از درون سازمان خبر داد
- اجرای طرح هادی در ۶۶ درصد روستاهای استان زنجان
- رشد ۴۰ درصدی درآمد موقوفات شهرستان زنجان