فاطمی امین: آینه تمام نمای مدیریت کشور
وزیر صنعت بالاخره استیضاح و برکنار شد. اگر مدیریت کشور حالت نرمال داشت، او حتی یک روز هم نباید وزیر میشد یا وزیر می ماند اما تا آخرین لحظه رئیسی و تیمش با لجبازی با مردم، تمام قد از او دفاع کردند.
فاطمیامین هم البته پشتش به آنها و به لابی در مجلس چنان گرم بود که یک هفته قبل وقتی خبرنگاری از برکنار او پرسید، با طعنه و تفرعن گفت که «قرار نبود شوخی کنید»!
اما همین آدم وقتی دیروز عرصه را تنگ دید و خطر را احساس کرد، در آخرین دفاعش از هر حربهای برای چند روز بیشتر نشستن بر صندلی وزارت و بدبخت تر کردن مردم استفاده کرد: از مقدس نمایی، از شعرخوانی، از اشاره به دیدار با رهبر یک روز قبل از استیضاح، از ارائه آمارهای غیرقابل اتکای بانک مرکزی (به جای آمارهای مرکز آمار)، از اعلام موفقیت های بینظیر ( فلان آمار از ۱۳۹۷ تا به حال بی نظیر است.
این جور بازی با آمار واقعا نوبر است که دوره چهار-پنج ساله را ملاک بگیری و از بینظیر بودن حرف بزنی)، از انداختن تقصیرها به گردن قبلی ها و از التماس برای ماندن.
فاطمیامین فقط نمونهای است از خیل عظیم مدیران کشور، اما آینه تمام نمای آنها: کسانی که به جای صلاحیت، ادعا دارند؛ به جای عملکرد، آمارسازی میکنند، به جای پشتگرمی به مردم، پشتگرمی به قدرت دارند و تا آخرین لحظه چهار دست و پا به صندلی شان چسبیده اند و همزمان از تقوا هم دم میزنند.
شاید دقیقترین سخن گفته شده در این جلسه، این بود که فاطمی امین هندوانهدربسته بود و توزرد از آب درآمد. اما به این ترتیب باید گفت که در این جلسه فقط فاطمیامین استیضاح نشد؛ هم رئیسی استیضاح شد که او را وزیر کرد و نورچشمیاش بود، و هم مجلسی استیضاح شد که به هندوانه دربسته رای اعتماد داد و نتیجهاش دامان مردم را گرفت.